About

Bekijk de wereld eens vanuit een andere hoek!

Als jongen van 13 ontdekte Arthur Glaser de techniek van het fotograferen: hij keek de kunst af van zijn vader in de doka. Buiten in de natuur ontwikkelde hij een oog voor compositie en het vastleggen van licht, kleur en beweging.
Na jarenlange ervaring als parachutespringer en als vlieger met een parapente, heeft Arthur Glaser zich toegelegd op het vliegen met een paramotor: vliegen met een parapente – met een propeller op je rug. Juist de combinatie van vliegen, het ultieme gevoel van vrijheid, en het vastleggen van de wereld vanuit een ongebruikelijke hoek, maakt de fotografie van Arthur bijzonder en uniek. Zijn beelden maken het mogelijk om die ervaring mee te maken.

Look at the world from a different angle!

As a 13-year old boy, Arthur Glaser discovered photography. His father took him to the ‘Doka’. Out in the wild Arthur developed an eye for composition and he trained himself in catching the light, the color and the movement of nature. After years of experience jumping a parachute and flying a paraglider, Arthur devoted himself to the Paramotor: flying a paraglider with a motor on his back. The ultimate feeling of freedom and to catch the world from an unusual angle – this makes the photography of Arthur Glaser unique. His pictures make you fly – even if you’re still sitting in your chair!

DSC_6684

error: Content is protected !!